首页 > 资讯 > 新闻动态
LATEST | Announcement on Extended Closure The Shanghai Museum
来源: 发布时间:2020-02-05

Dear Visitors and Friends,

In an effort to contain the epidemic spread, The Shanghai Museum will remain closed from 9th February till further notice.

During this period, the public lectures, programs of The Shanghai Museum Institute and all other public events will be suspended.

Please visit the Museum’s official website (www.shanghaimuseum.net) to enjoy online collection and exhibitions for a home-base visit experience.

We extend our profound gratitude to you for your understanding, support and cooperation.

United, we are standing strong together.