首页 > 资讯 > 新闻动态
The Re-open Announcement 12th March 2020
来源: 发布时间:2020-07-27

Dear Visitors and Friends,

With the Covid-19 spread being effectively controlled, The Shanghai Museum will reopen to the public since 13th March. As the anti-epidemic measures are still being enforced, the Museum opens by online reservation with valid ID only. Here are the instructions:

1.Opening hours: Tuesday to Sunday 9:00-17:00 (last entry at 16:00);

Close: Monday (excluding national holidays).

2. Currently we only accept individual reservations for no more than 2000 admissions per day.

3. You can book your visit within three days in advance via the Museum’s official website or the Wechat official account. Please note that you shall obtain the GREEN “Shanghai QR Code” prior to online reservation.

4. Currently each reservation can be made only for one person. One ID can be used for only one reservation a day. Please take a screenshot and save the reservation QR code.

5. All visitors are required to present their original valid IDs used for online reservation, the reservation QR code and the real time “Shanghai QR Code” for entry. Only the GREEN “Shanghai QR Code” is allowed to enter the Museum.

6. You shall check in at the Museum during the entry time, otherwise entry will be denied.

7. You shall always wear a medical mask and keep at least 1.5m away from other visitors while in queue and in galleries. The Museum staff will take your temperature before entry. If you have any symptom of illness, such as fever (≥37.3℃), coughing or shortness of breath, you will not be allowed to enter the Museum.

8. With the anti-epidemic measures still being enforced, we suggest you finish your visit within 2 hours to avoid causing crowds inside in the Museum building.

9. The Museum’s instantaneous capacity is limited to 300. If the Museum building is crowded with visitors, interim measures (such as slowing down the entry flow) will be taken. Thank you for your understanding.

10. If you have any other question, please call 021-63723500 ext. 132 for more information.

The Shanghai Museum is implementing all necessary measures to protect the health of our visitors. Thank you very much for standing with us together to help build a safe museum for everyone.

To make reservation, scan to extract the QR code. Or click to reservation page. Click